Lesson series

Feedback og respons

Onlinekurset om feedback og respons på elevers digitale produktioner fokuserer på at hjælpe undervisere med at give mere målrettet og konstruktiv feedback til eleverne, når de arbejder med digitale produktioner. Kurset er relevant for undervisere på alle niveauer, der ønsker at forbedre deres feedback-praksis i forhold til digitale produktioner.

Kurset indeholder en gennemgang af de forskellige elementer, der udgør en god digital elevproduktion, herunder faglighed, æstetik og kommunikativt udtryk. Der vil også være fokus på, hvordan man kan give feedback på disse forskellige elementer og hvordan man kan hjælpe eleverne med at forbedre deres digitale produktioner på en positiv og konstruktiv måde.
Write your awesome label here.

Hvad indeholder dette kursus?

  • 1. PDF med vejledningsværktøj
  • 2 Videoer
  • 1.  skabelon til vejledning

Inspirationsmateriale

Dette materiale er tænkt som inspiration til at forbedre din praksis i forbindelse med at give respons og feedback på dine elevers digitale produktioner og arbejdsproces. Kurset består af små film og et tekstmateriale, der indeholder en vejledning i, hvordan du kan lave en endnu bedre feedback på dine elevers arbejde.

Course Lessons

Created with