Kom i gang med lydfortællinger og Podcast 

Der er flere fordele ved at lade eleverne producere egne lydfortællinger og podcast. For det første kan det hjælpe eleverne med at forbedre deres kommunikationsfærdigheder. Ved at skulle fortælle historier, skrive manuskripter og optage deres egne stemmer, bliver eleverne tvunget til at formulere sig klart og præcist. Det kan også hjælpe eleverne med at forbedre deres lytte- og talefærdigheder, da de skal lytte til deres egne optagelser og justere dem efter behov.
For det andet kan det være en god måde at øge elevernes engagement og motivation i skolen. Eleverne får en følelse af ejerskab over deres egne lydfortællinger og podcast, hvilket kan øge deres interesse og engagement i undervisningen.
I dette kursus ser vi på de helt første skridt i produktionen af lydoptagelser og lydredigering.
Write your awesome label here.

Hvad indeholder dette kursus?

  • 8 videoer
  • 1 Arbejdsbog til elever

Basis

På dette kursus lærer du om de helt simple funktioner og arbejdsgange. Du lærer, hvordan du og dine elever kan lave optagelser med appen memoer. Du lærer også om, hvordan du kan tilføje og finde lydeffekter.

Next step

I dette kursus arbejder vi med lydfortællinger og lyredigering på næste niveau. Du lærer om, hvordan du kan arbejde med optagelser og redigering af flere spor i appen Garageband.

Course Lessons

Created with