Pages - Tekstbehandling på iPad

Pages er en app til iPad, der gør det muligt for lærere og elever at oprette, redigere og dele dokumenter på en nem og intuitiv måde. Med Pages kan man lave alt fra rapporter, præsentationer og essays til breve, cv'er og udtalelser. Pages er brugervenlig, og gør det nemt at tilføje tekst, billeder, tabeller og andre elementer til dokumenterne. Derudover har Pages også en række avancerede funktioner, som f.eks. muligheden for at tilføje kommentarer og redigere sammen med andre i realtid. Alt i alt er Pages en nyttig og alsidig app, der kan være en stor hjælp for lærere og elever i undervisningen.
Write your awesome label here.

Hvad indeholder dette kursus?

  • 9 Videoer
  • 1 test

Pages - kom i gang

På dette kursus vil du lære om de basale funktioner og arbejdsgange i appen Pages. Du lærer om, hvordan du opretter et nyt dokument, tilføjer tekst, billeder og figurer. Du lærer også om, hvordan du kan redigere indhold i dit dokument.

Pages - Next step

I dette kursus ser vi på de lidt mere avancerede funktioner i Pages. Du lærer noget om, hvordan du kan lave flotte og interaktive e-bøger i Pages. Du lærer også om, hvordan du kan samarbejde med andre i et Pages-projekt. I dette kursus kan du også blive klogere på, hvordan du kan indstille værktøjslinjen i Pages-appen.

Course Lessons

Created with