Lesson series

Videonoter

Dette kursus er specielt designet til lærere, der ønsker at lære, hvordan eleverne kan bruge video som et note-redskab i deres læring. Kurset vil fokusere på, hvordan man kan anvende video til at huske komplicerede processer og arbejdsgange i de naturfaglige fag og andre fag, hvor grafisk intelligens kan være en fordel.

Eleverne vil lære, hvordan de kan bruge video til at skabe noter, der er mere engagerende og letforståelige, og som kan hjælpe dem med at huske vigtig information bedre. Gennem kurset vil eleverne lære, hvordan man kan planlægge, optage og redigere videoer, der er relevante for deres undervisningsemne, og hvordan man kan bruge disse videoer som et note-redskab i deres læring. Lærerne vil lære, hvordan de kan inddrage video som et note-redskab i deres undervisning og hjælpe eleverne med at udvikle deres grafiske intelligens.

Dette kan gøres ved at give eleverne opgaver, hvor de skal optage og redigere deres egne videoer, eller ved at inddrage relevante videoer i deres undervisning. Vi tror på, at dette kursus vil give lærerne og deres elever en værdifuld færdighedssæt og vil hjælpe dem med at udvikle deres grafiske intelligens og øge deres evne til at huske vigtig information på en mere effektiv måde.
Write your awesome label here.

Hvad indeholder dette kursus?

  • 6 Videoer

Videonoter

I dette kursus arbejder vi med, hvordan du og dine elever kan inddrage video som et noteredskab.

Course Lessons

Created with